Hei, jeg er Tina og jeg jobber som hundebarnehagetante

Tina sin interesse for dyr startet tidlig med at hun kunne besøke onkelen sin gård under hele oppveksten med hest og ku.
Til hennes store gleder kom det etter hvert hunder inn i familien. Hun tok stort ansvar og gikk på mange hundekurs for å lære seg selv og hundene mest mulig. De samarbeidet så godt at de innimellom konkurrerte litt i både rallylydighet og agility.
Dette gav henne mersmak og gjennom Lørenskog Hundeklubb ble hun utdannet Hjelpeinstruktør og var med som hjelper på flere kurs.

Tina begynte på Natur VGS i 2009, med sin nåværende hund Betty, her fordypet hun seg i Hundefaget. De lærte alt fra blodspor, agility, generell adferd, stell og samhandlingsteknikker, samt var på utplassering i Sverige hos en større hundeklubb. Hun dro også på Crufts som er en av de største internasjonale hundeutstillingene i verden.


I 2019 tok Tina steget med å åpne sin egen hundebarnehage og trivdes kjempe godt. Dessverre måtte bedriften avvikles bare 10 måneder etter oppstart grunnet covid-19, men hun fikk tilegnet seg mange gode erfaringer fra å drive på samme måte som Hundedaghjemmet gjør.

Tina er godt over middels interessert i hund og adferd, og elsker at det alltid er noe nytt å lære innen hundeverden.