Hei, jeg er Monica, eier av Hundedaghjemmet og hundebarnehagetante

Min historie

Jeg startet tidlig med å passe alle dyrene i nabolaget. På ungdomskolen begynte jeg som praktikant på Hundedaghjemmet som jeg nå er eier av. Her ble det mye kos, klapp og turgåing sammen med hundene. Jeg storkoste meg mellom alle de firbeinte og skjønte fort at dette var min drømmejobb.

Videre begynte jeg på Hvam Vgs hvor jeg utdannet meg til økologisk agronom. Her jobbet jeg etter skoletiden og i helgene med høns, melkekuer, kjøttfe, hest og sau.

Etter dette ville jeg tilbake til det som sto meg nærmest, nemlig hund. Jeg søkte jobb/studie på Standal Hund og Kattehotell. Her jobbet jeg som kennelmedarbeider og tok hundeinstruktørutdannelse via Oslo hundeskole. Etter 1 år var jeg ferdig utdannet og ville videre.

Jeg fikk meg praksisplass på Lørenskog Dyreklinikk for å kunne komme inn på Hansenberg skole i Danmark. Her ble jeg utdannet veterinærsykehjelper og lærte en hel masse om adferd, sykdommer og læringsmetoder.

Da jeg var ferdig med utdannelsen fikk jeg muligheten til å reise tilbake til Danmark for å jobbe som hjelpe-oppdretter på Irsk ulvehund. Her bodde jeg med en flokk på 15 hunder. 13 Irske ulvehunder og 2 Jack Russel Terriere. Dette var helt fantastisk spennende og utrolig lærerikt.
Da jeg var ferdig der var det ei dame i London som også trengte hjelp og jeg dro videre. Der var det 6 Irsk ulvehunder og en hest. Jeg fikk oppleve så utrolig mye ved å bo og jobbe så langt hjemmefra, og er veldig glad for all erfaringen jeg fikk.

Jeg kom hjem igjen etter 1/2 år og gikk rett inn i et vikariat på 1 år i NKK (Norsk Kennel Klub). Her jobbet jeg på helseavdelingen og stortrivdes. Da vikariatet gikk mot slutten falt alt på plass og jeg fikk muligheten til å ta over og drive Hundedaghjemmet videre om jeg ønsket. Slik fikk jeg min drømmejobb 01.10.2010 og har drevet siden!